Ons Team


Ivo Wouters

"Vooral met delen kun je vermenigvuldigen"

Leerkracht, directeur van de Nationale Opleiding MediaCoach en veelgevraagd spreker. Hij is een onderwijsman in hart en nieren met veel kennis en ervaring. 


Barry Kuijpers

"Wat je vandaag leert, kun je morgen in de praktijk brengen."

Docent, trainer, Nationaal MediaCoach en Digitaal CreaBea. Met een passie voor praktisch toepasbare ICT binnen het onderwijs, wil hij een positieve bijdrage leveren aan het onderwijs in Nederland. 


Femke Bartels

"Leerlingen digitaal vaardig laten opgroeien is een gezamenlijk doel."

Leerkracht in het PO en Nationaal MediaCoach. In die laatste rol zette zij een complete opleiding binnen haar stichting QliQ op. Zij verzorgt lessen, ouderavonden en teamworkshops.Teun Peters

Cameraman, YouTuber (meer dan 123.000 abonnees!) en onderdeel van Team Dylan Haegens. 

Teun zet zich in voor Lot's Foundation en verzorgt presentaties op het gebied van mediawijsheid, dit doet hij vanuit zijn positie als bekende YouTuber.Marjolein Beusmans

"Zelfkennis is de sleutel; offline en online."

Mediacoach, voormalig advocate en rechter. Coach en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en mediawijsheid.  


Geert Kruiskamp

"In 2014 vertelt een docent mij over naaktfoto's die via social media zijn verspreid. Slachtoffer, dader en de school hadden geen idee van de impact. Toen wist ik dat "Nederland mediawijzer maken" mijn missie zou worden." 

ICT professional en mediacoach met specifieke kennisgebieden: Internet en ICT Beveiliging. Verzorgt ook ondersteuning bij mediabeleid en ICT Beveiligingstrainingen voor bedrijven.