Ons Team


Ivo Wouters

"Vooral met delen kun je vermenigvuldigen"

Leerkracht, directeur van de Nationale Opleiding MediaCoach en veelgevraagd spreker. Hij is een onderwijsman in hart en nieren met veel kennis en ervaring. 


Barry Kuijpers

"Wat je vandaag leert, kun je morgen in de praktijk brengen."

Docent, trainer, e-learning ontwikkelaar en Digitaal CreaBea. Met een passie voor praktisch toepasbare ICT binnen het onderwijs, wil hij een positieve bijdrage leveren aan het onderwijs in Nederland. Teun Peters

Cameraman, YouTuber (meer dan 123.000 abonnees!) en onderdeel van Team Dylan Haegens. 

Teun zet zich in voor Lot's Foundation en verzorgt presentaties op het gebied van mediawijsheid, dit doet hij vanuit zijn positie als bekende YouTuber.Sofie Smits

"Naast de mooie en verbindende mogelijkheden, zie ik dat sociale media ook zorgt voor onzekerheid en onwetendheid. Hoe ga je hier als ouder mee om? Hoe kan je als docent de leerlingen hierin ondersteunen? Goede vragen, belangrijke antwoorden."

Vanaf januari 2020 ga ik een bijdrage leveren bij Mediaproof om kinderen, ouders en docenten te inspireren en motiveren om meer aandacht te ontwikkelen voor het leven online. Verder ben ik contentcreator, onderwijzer, geschiedkundige, voorlichter maar bovenal een ondernemer. Doen waar mijn passie ligt.

 


Geert Kruiskamp

"In 2014 vertelt een docent mij over naaktfoto's die via social media zijn verspreid. Slachtoffer, dader en de school hadden geen idee van de impact. Toen wist ik dat "Nederland mediawijzer maken" mijn missie zou worden." 

ICT professional en mediacoach met specifieke kennisgebieden: Internet en ICT Beveiliging. Verzorgt ook ondersteuning bij mediabeleid en ICT Beveiligingstrainingen voor bedrijven.