Voor ouders...

Ouderavond

Het jonge kind & media

(0-6 jaar)

Een interactieve ouderavond speciaal voor ouders van kinderen tussen de 0 en 6 jaar.

We gaan tijdens deze avond in op beeldschermtijd, (on)geschikte apps, verschillen tussen vaders en moeders en nog vele andere zaken. Met behulp van Tips en Tricks, achtergronden en praktijksituaties verhelderen we hoe u om kunt gaan met media binnen het gezin.

Ouderavond

Isa in Digiland

(PO)

Tijdens deze interactieve ouderavond volgen we Isa. Isa is een (fictief) meisje uit groep 7. We kijken terug en vooruit in haar mediaontwikkeling. Van unboxing video's via games en vloggers naar social media. Alle aspecten komen tijdens deze avond aan de orde.

 

 

 

Ouderavond

Online imago

(VO)

Een zoon die niet uit zichzelf kan stoppen met gamen? Een dochter die de hele dag selfies post met een leuke filter?Tijdens deze avond gaan we in op de opvoedkundige strategieën die u kunt volgen in de omgang met uw puber.

Vanuit een positieve instelling ten opzichte van de digitale wereld en "omdenken" proberen we u meer inzichten te geven in de digitale wereld van uw puber. Meer informatie over een van onze ouderavonden of direct aanvragen? Neem contact op met ons via de onderstaande knop.


Al onze ouderavonden zijn wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op de leerlijn van het Nationaal Media Paspoort.

 

Voor meer informatie www.nationaalmediapaspoort.nl of klik op de afbeelding in de sidebar.Uitgangspunt hierbij zijn de kwaliteiten

(bron: Onderbouwing Nationaal Media Paspoort):

 

Kennis - Cognitieve aspecten (Weten)

Emotie - Emotionele aspecten (Voelen)

Motivatie - Zelfovertuiging en intentie (Willen)

Strategie - Strategie en gedrag (Doen)